Željka Branilović Kovač

Početna » Priče djelatnika » Željka Branilović Kovač

Željka Branilović Kovač

Željka Branilović Kovač

36 godina, Referent prodaje
"U tvrtki se njeguje timski rad i zajedništvo. U takvom okruženju raditi je ugodno i lako."

Moje ime je Željka Branilović Kovač i rođena sam u Čakovcu. Diplomirala sam na Fakultetu za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Radila sam u Americi punih 6 godina u jednoj od velikih svjetskih kompanija iz područja turizma. Tijekom tih godina usavršavala sam svoje komunikacijske i prodajne vještine u radu s ljudima, a one su bile prepoznate i od strane direktora tvrtke Tremak d.o.o. iz Domašinca.

Svoju priču u tvrtki Tremak započela sam 2018. godine na radnom mjestu Referenta prodaje. Na svom radnom mjestu svakodnevno se susrećem s kupcima i komuniciram s njima, pri čemu koristim svoje prethodno stečene komunikacijsko-prezentacijske i prodajne vještine. Moj posao svakodnevno ispunjava moja očekivanja. Ovaj posao namijenjen je osobama koje vole izazove, gdje svaki dan nije isti, posao koji traži pun angažman osobe, na kojem je potrebno usavršavati se i razvijati sebe. Posao kojem sam potpuno posvećena, a koji mi ujedno i pruža zadovoljstvo.

Smatram da se glavna snaga tvrtke Tremak očituje u dobrim međuljudskim odnosima koji stvaraju pozitivno ozračje za rad. U tvrtki se njeguje timski rad i zajedništvo. Svakodnevna podrška je imperativ rada. U takvom okruženju raditi je ugodno i lako.