Silvestar Matejak

Početna » Priče djelatnika » Silvestar Matejak

Silvestar Matejak

Silvestar Matejak

41 godina, Referent nabave
"Volim našu radnu atmosferu."

Moje je ime Silvestar Matejak. Rođen sam u Varaždinu, gdje sam završio srednju školu i fakultet. Prvi dio svog radnog života također sam proveo u rodnom gradu, a kasnije me poslovni put odveo u Međimurje. U svoje slobodno vrijeme volim fotografirati, provoditi ga s ljudima koje volim i šetati prirodom.

U tvrtku TREMAK d.o.o. stigao sam 11. rujna 2017. godine. Prijavio sam se na natječaj voditelja nabave jer sam smatrao da ću svojim kvalifikacijama i radnim iskustvom najkvalitetnije doprinijeti poduzeću na tom mjestu. Nakon nekoliko testova i razgovora, odabran sam kao odgovarajuća osoba i tako je započela moja uzbudljiva karijera u poduzeću. U prvih godinu dana uspio sam značajno pomoći u unapređivanju sustava nabave. To nije bilo samo pronalazak novih dobavljača i uštede koja je time ostvarena, već potpuna informatizacija i posložen sam proces nabave. U cijelom procesu vrlo mi je bitna bila podrška i sloboda koju sam dobio od direktora i rukovoditelja da se stvari poslože na nov način.

Upravo tu slobodu i podršku za nove poglede, nova rješenja i moderni pristup cijenim u našem poduzeću. To je nešto što je omogućeno svakome tko se želi potruditi i jednako tako odgovarajuće nagrađeno.

Volim našu radnu atmosferu. Ugodna je, uz smijeh i pokoju šaljivu doskočicu. Volimo se nasmijati, a tako lakše i bolje odradimo naše zadatke. Najvažnije od svega, osjećam se kao dio tima, dio zajedništva. Zbog toga svaki dana dolazim na posao s osmijehom na licu.

Certifikati