Nikola Brumen

Početna » Priče djelatnika » Nikola Brumen

Nikola Brumen

Nikola Brumen

33 godine, Rukovoditelj pogona Turčišće
"Od običnog radnika do važnog kotačića u proizvodnji."

Moje ime je Nikola Brumen. Rođen sam 1987. godine u Čakovcu, a živim zajedno sa svojom djevojkom u Turčišću. Svoje slobodno vrijeme provodim s obitelji, djevojkom i prijateljima, a rekreativno se bavim nogometom. Završio sam četverogodišnju tehničku školu – smjer Tehničar za računalstvo u Čakovcu.

U Tremaku sam se zaposlio 20.02.2014. godine nakon osmogodišnjeg terenskog rada po Republici Hrvatskoj. Osmogodišnje stečeno iskustvo u metalnoj struci uvelike mi je pomoglo pri zaposlenju. Prvo radno mjesto u Tremaku bio mi je rad na pripremi raznih pozicija za zavarivače gdje sam svojim radom i trudom već nakon šest mjeseci bio prolongiran na poziciju skladištara – kontrolora. Početkom 2016. godine, uz postojeće radno mjesto skladištara – kontrolora, ukazano mi je povjerenje za obavljanje poslova zamjenika voditelja proizvodnje. Kako je tvrtka Tremak iz mjeseca u mjesec sve više rasla i bila u usponu, tako sam i ja sve više napredovao. Vjerovao sam u svoje kvalitete i bio spreman na nove izazove. Te iste godine dolazi do prekretnice u mom radu u Tremaku. Ukazano mi je povjerenje da prihvatim poziciju voditelja pogona koju sa zadovoljstvom i velikim motivom uspješno obnašam već dvije godine. Kroz svo ovo vrijeme Tremak mi je pružio mogućnost stalnog napredovanja, a znanje i radne navike koje sam stekao nastojim prenijeti na svoje radne kolege. Moja najveća snaga moj je tim radnika u proizvodnji s kojima surađujem na najbolji mogući način. Volim izazove i volim izvršavati nove zadatke što je bolje moguće za dobrobit cijelog tima. Pouzdana sam osoba i vjerujem da me te kvalitete čine dobrim radnim kolegom.

Zaposlio sam se u Tremaku s ciljem da se nakon terenskog rada zaposlim u blizini mog mjesta stanovanja, a kako je vrijeme prolazilo, uvidio sam da u Tremaku ima potencijala i svijetle budućnosti. Zahvalan sam Tremaku na ukazanom povjerenju.