Mislav Trusić

Početna » Priče djelatnika » Mislav Trusić

Mislav Trusić

Mislav Trusić

26 godina, Marketinški stručnjak
"Ako prilika ne pokuca, sagradi vrata."

Zovem se Mislav Trusić i rođen sam u Požegi. Djetinjstvo sam proveo u Novoj Gradiški, gdje sam i završio Opću gimnaziju. Nakon gimnazije, zanimanje za informatikom me odvelo na sjever Hrvatske. U Varaždinu sam završio smjer grafičkog dizajna na Sveučilištu Sjever, a nakon toga nastavljam s diplomskim studijem Odnosa s javnostima. Za vrijeme studiranja, radio sam u prodaji dentalne opreme u Varaždinu, ali sam stalno težio razvijanju sposobnosti i iskustva u struci te pronalaska posla koji će me motivirati. Uz to, radio sam i kao vanjski suradnik na portalu automobili.hr gdje sam prikupio poprilično iskustvo u smislu kreativnog izražavanja i stvaranja medijskog sadržaja.

Zahvaljujući velikom zanimanju za fotografiju i video, kroz godine sam puno toga samostalno naučio. Tako me hobi igrom slučaja prošle godine doveo do generalnog direktora koji je prepoznao u meni mladu osobu željnu uspjeha, napretka i razvoja sebe kao stručne osobe u svom zanimanju. Vjerovao je da ću se snaći i uspjeti te mi je ponuđena funkcija Marketinškog stručnjaka u odjelu Marketinga koju sam rado prihvatio jer mi je bilo jasno da ću tu moći iskazati svu svoju kreativnost i znanje. Posao marketinškog stručnjaka je nepresušan izvor smišljanja novih ideja i sadržaja za web, društvene mreže, itd. Kreiranje vizualizacija naših Trex modularnih kuća jedan je od mojih glavnih i najzanimljivijih zadataka, a glavna prednost je što imam potpunu slobodu kreativnosti i svaka nova ideja je dobro prihvaćena. Ugodno okruženje u uredu i ostatku tvrtke, kvalitetni zaposlenici koji znaju svoj posao te razni bonusi na plaću i mogućnost napredovanja zasigurno su odlike tvrtke kojoj je jedini cilj ići naprijed i biti najbolja u svojoj branši. Napredak i podizanje razine sposobnosti svakog zaposlenika je ujedno i glavni motor tvrtke.

Izuzetno sam sretan što nisam bio prisiljen ići izvan granica Hrvatske kako bi pronašao nešto što sam pronašao ovdje. Zahvaljujući stručnom rukovodećem kadru, svaki trud i zalaganje se prepoznaju i nagrade. Zaposlenici uvijek mogu doći do direktora s bilo kakvom izjavom, pitanjem, žalbom. Ljudima je vrlo bitno jer mogu doći do osobe koja ima utjecaj odnosno do onoga tko odlučuje. Komunikacija, transparentnost i zajedništvo je nešto što iznimno pozitivno utječe na rad unutar firme. U Tremaku je jednostavno svako novo jutro novi izazov i prilika za dokazivanje.