Dominik Kovačić

Početna » Priče djelatnika » Dominik Kovačić

Dominik Kovačić

Dominik Kovačić

44 godine, Rukovoditelj tehnologije
"U Tremaku najviše volim disciplinu, dinamiku posla i mogućnost napredovanja svakog djelatnika."

Moje ime je Dominik Kovačić. Rođen sam 1976. godine u Čakovcu i otac sam dvoje djece. Nakon završene srednje škole upisao sam Fakultet strojarstva u Zagrebu, gdje sam i diplomirao 1999. godine. Slobodno vrijeme provodim s obitelji i prijateljima, rekreativno se bavim sportom, volim kuhati i igrati šah. Kreativna sam osoba, volim nove ideje, tehnologije, izazove.

U tvrtku Tremak došao sam 2013. godine na radno mjesto direktora proizvodnje. Budući da sam imao prijašnjeg iskustva s radom u proizvodnji, glavni mi je zadatak bio pokrenuti i organizirati vlastitu proizvodnju, te voditi poslove s kooperantima. Bio je to veliki izazov za mene, od rada s novim stručnim ljudima, upoznavanja s novim modernim tehnologijama i novim proizvodima.

Kako je vrijeme prolazilo, moji rezultati su imali svoju konstantu na visokoj razini, skupio sam dovoljno iskustva i shvatio sam kako mi je potreban novi izazov. 2017. godine tvrtka Tremak kreće s novim zanimljivim projektom – proizvodnjom vlastitog proizvoda TREX modularnih kuća. Pružila mi se prilika da unaprijedim svoje znanje i postavljen sam za rukovoditelja tehnologije, što je za mene ponovo bio novi veliki izazov u radu na novim projektima.

Rad u Tremaku omogućio mi je da proširim svoje vidike, steknem nova znanja i iskustva, upoznam nove ljude i da napredujem u karijeri. U Tremaku najviše volim disciplinu, dinamiku posla i mogućnost napredovanja svakog djelatnika.