O nama

Početna » O nama

Misija i vizija poduzeća Tremak d.o.o.

Moja vizija je poduzeće, naše zajedničko poduzeće koje će biti uspješno i vodeće na tržištu.

Naša je dužnost poslovati i djelovati u skladu sa zakonima, prirodom, etikom i moralom. Društvena odgovornost etička je osnova širenja i razvijanja. Korištenje i služenje najnovijim tehnologijama i procesima naša je svakodnevica. Rast i razvoj te uspjeh poduzeća ne ostvaruje se na teret naših djelatnika, već uz njihovu pomoć. U današnjem kapitalističkom društvu glavni je cilj što veći profit i samo profit. Od toga se želim jasno ograditi. Profit ili ljepše rečeno dobit, samo je posljedica uspjeha, a nikako cilj.

Ovdje je cilj put!

Vidim djelatnike koji se vesele svakom novom radnom danu, ali ne zbog toga što za svoj rad svaki mjesec redovito primaju plaću, već puno više zbog toga što su svjesni svoje uloge u poduzeću. Na taj način uviđaju koja je njihova uloga u društvu te kakva odgovornost stoji iza nje. Sretna i zadovoljna stranka takvim djelatnicima znači više nego glumcu pljesak na kraju kazališne predstave.

Naša misija je osigurati zdravo radno okruženje koje svakom djelatniku daje uvjete za to da pruži sve od sebe kako bi zadovoljio i najzahtjevnije stranke.

Vidim stranke koje su sretne što naša firma postoji. Stranke koje sa zadovoljstvom kupuju naše proizvode i koje nas sa zadovoljstvom preporučuju drugima.

Naša je dužnost i poziv da podupiremo našu regiju i našu zemlju pri čemu se to ne odnosi samo na redovito plaćanje poreza. Moramo biti ponosni na oznaku “made in Croatia” i dati sve od sebe da svaki dan sve više napredujemo i da postajemo sve bolji. Premda taj proces nema kraja, ipak postoji put koji vodi u tom smjeru.

Jer put, to je naš cilj!

Robert Treska

Osnivač, vlasnik i direktor

Podatci o tvrtki

Industrijska ulica 46

40000 Pribislavec

HR – Croatia

+385 40 863 920

+385 40 863 918

info@tremak.eu

Kako do nas?